7 Şubat 2017 Salı


WW'dan WOW'a...

Bu gün nereden esti bilmiyorum bu blog sayfam geldi aklıma. En son 2013 yılında post girmişim ve üzerinden koskoca 4 yıl geçmiş. 

Dönüp bakıyorum neler değişmiş diye... Gerçekten de bir çok şey değişmiş. Her şeyden önce evliyim bir kere :) Ama içim, kişiliğim, kendim aynı kalmışım. Bilemiyorum, belki o da değişti de farkında değilim. Çok da kişisel takılmaya gerek yok diye düşünüyor ve konuya giriyorum.

Bu resim 2017 yılındaki Erdal'ı en iyi anlatan resim diye düşünüyorum. Son 2 yıldır DeFacto'da Franchise işindeyim. Türk şirketlerinin "Atı alanın Üsküdar'ı geçtiği" bu dünyadaki uyanışının da bir neticesi olarak, dünya haritasını önümüze alıp hangi ülkeye nasıl mağaza açacağımızı düşünüyoruz.

Bir zamanlar "Yurtdışında kariyer yapacağım" diyen çocuktan, "Türkiye'nin 2. büyük tekstil perakendecisinin 16 ülkesinden 7 ülkesini açan adama"

Bir daha ne zaman yazarım bilmiyorum. Bunu kimse okumayacak bunu da biliyorum :) Ama en azından bir kişinin okuyacağına eminim. Hayatım boyunca yanımda olan ve benden desteğini hiç esirgemeten can dostum güzel insan, Erdal :)